SZJA 1%-ának felajánlásához adószámunk:
18709292-113

A CSABAGYÖNGYE EGYESÜLET ELNÖKSÉGÉNEK KÖZLEMÉNYE

     2009. október 6-án kaptuk kézhez  Dr. Fülöp Sándor  a Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosa          J-5965/2008. ügyszámú állásfoglalását, amely meglepetésként ért bennünket.

A Piliscsabáért Egyesület 2008. november 17-én kelt beadványát ugyanis nem ismerjük és annak beadásáról még csak tudomásunk sem volt.

Dr. Fülöp Sándor  állásfoglalásából számunkra úgy tűnik, hogy a Piliscsabáért Egyesület nevünket és  Piliscsaba Önkormányzatának küldött anyagainkat a velünk való egyeztetés és hozzájárulásunk nélkül használta fel. Egyesületünknek nem volt szándékában az Országgyűlési Biztos beavatkozását kérni ebben a témában.

 

Mivel nem tudjuk, hogy a benyújtott panaszban egyesületünk milyen módon van nevesítve és melyek azok a kérdések, illetve észrevételek, ahol egyesületünk egyetértése látszik kitűnni, attól tartunk, hogy olyan dolgokban is nevesítve vagyunk, amelyekkel nem értettünk egyet, vagy észrevételeinket, kérdéseinket nem pontosan interpretálták.

 

Az ilyenfajta tevékenységtől – mely nem az első – elhatárolódunk és bejelentjük, hogy megtettük a szükséges jogi lépéseket.

 

Piliscsaba, 2009. október  10.

 

A Csabagyöngye Egyesület elnöksége nevében:

  

Németh András

az Egyesület elnöke